Over mij

Ik ben opgegroeid in een straatmakersfamilie waar hard werken en doorpakken met de paplepel is ingegoten. Overnemen van het bedrijf was een vanzelfsprekende stap. Ik ging naar de MTS om weg- en waterbouw te studeren zodat ik eerst bij andere ondernemers en overheid in de keuken kon kijken. Aansluitend heb ik mijn aannemersdiploma in de avonduren behaald en heb bij verschillende bedrijven en overheden ervaring opgedaan.

Na 5 jaar full-time in het straatmakerbedrijf werkzaam te zijn geweest heb ik besloten om mijn carrière een andere wending te geven. Ik heb me in de 7 jaren daarna ontwikkeld tot projectleider bij HHNK en heb mijn HBO-titel projectmanagement infra behaald. Na een tussenstap bij een ingenieursbureau ben ik in april 2013 zelfstandig ondernemer geworden.

Naast reguliere opdrachten krijg ik veel energie van het succesvol voldoen van gecompliceerde opdrachten waar anderen nee tegen zeggen. De complexiteit kan in zowel techniek als subsidiedeadlines of omgeving zitten. Ik zet mijn tanden erin en zorg ervoor dat het project wordt gerealiseerd. Ik vind het nakomen van afspraken en integriteit heel belangrijk. Ik denk in kansen in plaats van belemmeringen en heb een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Ik ben sociaal en enthousiast en zorg ervoor dat de mensen om me heen het naar hun zin hebben zonder het projectdoel uit het oog te verliezen.

Door de ruime ervaring bij aannemers, ingenieursbureau en opdrachtgevers kan ik mij goed verplaatsen in de positie van de contractpartner en ben ik breed inzetbaar.

 

 

Mijn diensten

Wat kan ik voor je doen?

Voor opdrachtgevers:

  • Projectleiding
  • IPM-rollen
  • Voorbereiding
  • Review bestek
  • Directievoering en toezicht
  • Overig Advies

Voor aannemers:

  • Advies bij emvi aanbestedingen

 

Powered by Searchuser
bars